Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Open Skies for Handicapped


Datum:

Open Skies for Handicapped

Dne 6. září 2008 proběhne na letišti Hradec Králové akce nazvaná "OPEN SKIES FOR HANDICAPPED", pod záštitou ministryně obrany ČR Vlasty Parkanové a Mons. Dominika Duky OP,  biskup královehradecký.

Tento den je určen primárně pro naše handicapované spoluobčany, pro které je tato akce pořádána zdarma. Smyslem je nabídnout nevšední zážitek z létání. Zájemci o vyhlídkový let z řad zdravotně postižených se mohou přihlásit na tuto akci vyplněním příslušných formulářů, které si můžete stáhnout níže. Tyto formuláře zasílejte na faxové číslo 491 617 699, nebo na emailovou adresu zavrelova.jana1 [at] seznam.cz (zavrelova[dot]jana1[at]seznam[dot]cz) .Ostatní handicapovaní se mohou přihlásit na vyhlídkové lety při samotném konání.

Akce bude rovněž otevřena široké veřejnosti za běžných komerčních podmínek a bude prezentována také v médiích. Kromě vyhlídkových letů bude připraven bohatý program s ukázkami historické techniky, závodních motocyklů, leteckých modelů a seskoky padákem. V odpoledních hodinách, po skončení vyhlídkových letů a ukázek, se můžete těšit na diskotéku. Na tento den budou také přizvána celostátní a regionální média. Program bude průběžně aktualizován.

Statickou ukázku vojenské historické techniky zabezpečí Východočeský klub přátel vojenské techniky http://www.vkpvt.estranky.cz/ .

PROGRAM: zde

Po ukončení akce bude dodatečně vydáno propagační DVD s filmem  v délce cca. 20min., které bude zdarma předáno všem, kteří akci podpořili. Ostatní zájemci budou moci DVD získat za úhradu výrobních nákladů a poštovného.

Zdroj: http://www.lshk.cz/a8-detail_akce/


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.