Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Tipy TV Noe na říjen


Datum:

Tipy TV Noe na říjen

Přinášíme vám programové tipy křesťanské TV Noe na říjen 2008.

V posteli (3.díl)

Od prvního zářijového týdne je pro mladé holky a dámy připraven zbrusu nový pořad. V třetím dílu magazínu si budou moderátorky vyprávět s P. Mgr. Markem Jargusem na téma „Závislost“. Společně si vyrobíme slušivé tričko. Hostem na houpačce bude P. Tomáš Jeroným Mlýnek, člověk pocházející z úplně nevěřící rodiny, a přesto se stal nakonec knězem. V seriálu vlasové poradny u Střihorukého Edwarda s názvem „STILING“ s Janem Špilarem probereme, jaká délka vlasů je pro vás dobrá. Mimo jiné uvidíte a uslyšíte spoustu dobré muziky, seznámíte se s karetní hrou  Citadela, a na závěr se můžete těšit na vyhlášení nové soutěžní otázky. Již třetí díl tohoto pořadu máte možnost vidět na obrazovkách televize Noe premiérově ve středu 1. října v 17.40 a v reprízách ve čtvrtkem 2. října ve 14.00, v sobotu 4. října v 10.00. a v neděli 5. října v 16.45.

 

GOODwillBOY (3. díl)

Ani mladí kluci nepřijdou o svůj nový 9. dílný pořad s názvem GOODwillBOY. Každých 14 dní budou pro vás připravena nová, zajímavá a zábavná témata. Novou tváří pořadu GOODwillBOY je Jiří Lokaj. V díle Scouting se můžete těšit na reportáž o skautech, dozvíte se kdo se známých osobností patří mezi skauty a kdo si prošel skautem. Co vše skauti vykonávají a dělají, moderátor Jirka Lokaj si přes telefon popovídá s Mons. Františkem Václavem Lobkowiczem. Nebude chybět rubrika Já, ministrant, klip, anketa a soutěž pro vás o zajímavé ceny. Těšte se na premiérový díl 8. října v 17. 40.

NOEparáda

Od konce září je tady pro vás všechny, kdo máte rádi moderní křesťanskou hudbu připravena hitparáda s názvem NOEPARÁDA. Ta nabídne kvalitní videoklipy z křesťanské produkce, kterým budete moci posílat své hlasy a soutěžit o zajímavé ceny. Průvodci tohoto pořadu budou tři nové tváře, Monika Petrová, Zdislava Mochová a Josef Capík. Dívejte se každé pondělí v 17.00 na premiérové díly.


Zpravodajství

Od poloviny září přibylo na obrazovkách televize Noe zpravodajských pořadů. Zpravodajské Noeviny jsou tady pro Vás vždy v premiéře už dvakrát týdně a to v úterý v 19.50 a jak jste byli zvyklí ve čtvrtek opět v 19.50. Své náměty na příspěvky a možnou spolupráci můžete posílat na zpravodajstv%C3%AD [at] tvnoe.cz (zpravodajství@tvnoe.cz). Další zpravodajství můžete očekávat v mezinárodní a české verzi prostřednictvím H2Onews.


Zrnko v perle Karibiku

Nový dokumenty CRTN o neuznané katolické církvi na Kubě, která se s omezenými možnostmi pokouší reagovat na nesmírnou chudobu, která v této zemi převažuje. Takovým příkladem je péče sester od Sv. Vincenta de Paula. Je jim dovoleno v havanské nemocnici Sv. Lazara vykonávat speciální službu u pacientů nemocným leprou. Sestry by o nemocné leprou nemohly pečovat bez pomoci západní církve. Sledujte obrazovky televize No ve středu 1. října ve 21.40. nebo v sobotu 4. října ve 12.05


Pro vita mundi - Drahomiř Budinská

Hostem reverenda Jaroslava Kratky v cyklu Pro vita mundi bude tentokrát Drahomiř Budinská, turistická průvodkyně a nadšená lektorka nezkreslené historie. Poslední reprízu 1. dílu máte možnost sledovat ve čtvrtek 2. října v 17.00. Ten samý den ve 20.05 máte možnost navázat druhým dílem tohoto zajímavého povídání s paní Drahomiř Budinskou. Reprízy jsou naplánovány na pátek 3. října v 18.45, v sobotu 4. října v 15. 20 a v neděli 5. října v 9.35.

Noční univerzita: P. Tomáš Holub - Pokání a naše úhybné manévry

V rámci konání Katolické charismatické konference v rove 2008 v Brně vám přinášíme na obrazovky záznam přednášky P. Tomáše Holuba s názvem Pokání a naše úhybné manévry. Premiéru této přednášky máte možnost shlédnout ve čtvrtek 2. října ve 21.15. Na další přednášky z této konference se můžete těšit v nejbližší době.


Večer norské hudby k 100. výročí úmrtí E. H. Griega

Hudební zážitek vám přinese koncert ze série Pocta českým světcům. Ten je věnovaný norské hudbě. Ke 100. výročí úmrtí E. H. Griega na klavír zahrál Einar Rottingen. V Sindingově Kvintetu e moll mu partnerem bylo Kubínovo kvarteto. V úvodu koncertu zazní také Sukova Meditace na staročeský chorál Svatý Václave. Nenechte si záznam koncertu ujít v neděli 5. října ve 20.35.


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.