Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Programové tipy TV Noe na listopad


Datum:

Programové tipy TV Noe na listopad

Přinášíme vám programové tipy křesťanské TV Noe na říjen 2008.

Trnavská brána

Trnavská brána je folklórní festival, který se koná každoročně v Trnavě v měsíci srpnu. Na festivalu vystupuje mnoho domácích a zahraničních folklórních skupin. Jednotlivé televizní záznamy představují folklórní skupiny. V sobotu 1. 11. v 17.40 máte možnost zhlédnout vystoupení folklórní skupiny Chudobovci.

 

Kdo hledá pravdu

Dokumentární film je vyprávěním o jedné z nejzajímavějších postav Evropy 20. století - Edith Steinové. Tento pořad máte možnost sledovat na obrazovkách Tv Noe v sobotu 1. 11. ve 20.05.

 

Akcent Paráda

Hudebně-zábavný pořad. Uslyšíte v něm známé i méně známé slovenské písně, žánrově zaměřené na dechovou a moderní hudbu. Každý, kdo má rád muziku a rád zpívá, se každý měsíc může těšit na nové písně. Tento pořad si oblíbíte pro svou ojedinělou atmosféru. Sledujte v neděli 2. 11. ve 12.45.

 

Písňový koncert

V jednom z nejkrásnějších písňových cyklů všech dob "Zimní cesta" Franze Schuberta se v rámci Mezinárodního hudebního festivalu Janáčkův máj 2008 představí dva mladí vynikající umělci. V sálu Janáčkovy konzervatoře v Ostravě bude zpívat laureát pěveckých soutěží, host Národního divadla v Praze a Národního divadla moravskoslezského Jan Martiník za klavírního doprovodu Alexandra Starého, laureáta mnoha klavírních soutěží.
Přebásněné texty Wilhelma Müllera přednese Jan Fišar, člen Národního divadla moravskoslezského. 1. část máte možnost slyšet a vidět 2. 11 2008 ve 20.35 a 2. část 9. 11. také ve 20.35.

 

Mše svatá z Baziliky sv. Petra v Římě za zemřelé kardinály a biskupy

Přímý přenos mše svaté z Baziliky sv. Petra v Římě za zemřelé kardinály a biskupy, kterou celebruje papež Benedikt XVI. máte možnost vidět v pondělí 3. 11. v 11.30.

 

NOEparáda

NOEparáda nabízí každé pondělí v 17.00 kvalitní videoklipy z křesťanské produkce, kterým budete moci posílat své hlasy a soutěžit o zajímavé ceny. Dívejte se a hlasujte.

 

Na koberečku

V 52. vydání pořadu Na koberečku přivítáme americkou rockovou skupinu SONICFLOOd, která koncertovala také na velehradském setkání mládeže „actIv8“. Nezapomeneme na nové knihy a ve filmové recenzi si posvítíme na film „Paříži, miluji Tě...“. Dívejte se v pondělí 3. 11. ve 20.25.

 

Tajné dějiny kosmických projektů

Prozkoumejte tajné dějiny dobývání vesmíru. Dozvíte se, jak zůstaly veřejnosti utajeny některé z těch nejnebezpečnějších událostí, v důsledku čehož tak několik velkých hrdinů zůstalo zcela v zapomnění. Vězte, že prvním mužem v kosmu nebyl Jurij Gagarin. Toto prvenství patří někomu jinému - Vladimíru Iljušinovi, jednomu z nejslavnějších sovětských cvičných pilotů. Staňte se od 4. 11. ve 21.10 svědky riskantních událostí spojených se šíleným závodem o dobytí vesmíru.
 

 

GOODwillBOY - Cars

V reportáži se podíváme na sraz tunigových aut, v telefonátu si moderátor Jirka popovídá s Adamem Lackem, automobilovým závodníkem, zjistíme, jaký je vztah kněží k závodění a autům, počkejte si na soutěžní otázku o pěkné ceny a taky si představíme světce. To vše ve středu 5. 11. v 17.40.

 

V posteli

V 5. dílu magazínu si Magda s Luckou v rubrice NAKRM UCHO popovídají s P. Janem Randou o sektách a náboženstvích. K rozhovoru NA HOUPAČCE jsme pozvali mladou českou zpěvačku Lucii Vondráčkovou. V rubrice DESKOHRÁTKY vám nabízíme krátké seznámení s hrou Aktivity. Ve vlasové poradně STILING se budeme věnovat účesům pro mladé dámy. Nezapomeňte se dívat v sobotu 1. 11. v 10.00.

 

Hrdinové Nového zákona (říjen)

Probíhající soutěž pro děti s názvem Hrdinové Nového zákona, kterou pořádají Centrum pro katechezi Olomouc a časopis Nezbeda, bude mít celkem 10 kol, každý měsíc jedno. Televize Noe zprostředkuje vyhodnocení každého soutěžního kola. Sledujte jestli jste vyhráli v sobotu 8. 11. v 10.30.


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.