Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Dům sv. Antonína stále zlepšuje týmovou spolupráci


Datum:

Dům sv. Antonína stále zlepšuje týmovou spolupráci

Moravské Budějovice – Dvanáct vedoucích pracovníků Domu sv. Antonína bude od 6. do 11. listopadu v Dolních Bojanovicích pracovat na strategickém plánu dalšího vývoje Domova.  

„Program je koncipován jako kombinace pokračování tvorby strategického plánu a teambuildingu zaměřeného na rozvoj spolupráce v kolektivu a na vzájemnou komunikaci, bez které by nemohl fungovat žádný manažerský  tým. Chceme mezi sebe zapojit i novější členy. Je také dobré se navzájem poznat v mimo pracovních situacích,“ hodnotí ředitel Domu sv. Antonína Ladislav Chloupek. Teambuildingu se  zúčastní i čtyři řádové sestry z Kongregace milosrdných sester sv. Karla Boromejského, které jsou zařazeny na vedoucích pozicích organizace.

 

„Cílem tohoto setkání bude stanovit konkrétní odpovědnost vedoucích pracovníků za  dopracování jednotlivých oblastí strategického plánu. Tito pracovníci dovedou proces až na úroveň akčního plánu,“ doplnil ředitel Chloupek.

 

Dům sv. Antonína využívá moderní prostředky k zefektivnění práce. Teambuildingové aktivity jsou zaměřeny na rozvoj potencionálu týmu a využívají se zde nejnovější moderní poznatky a zkušenosti. Účastníkům se tak nabízí možnost lépe se poznat se svými kolegy, což vede k vzájemné podpoře ve vypjatých pracovních situacích.

 

„Jedná se už o druhé výjezdní setkání. Člověk se může oprostit od denních povinností a v klidu se zamyslet nad dalším rozvojem Domova,“ uzavírá Ladislav Chloupek s tím, že v nastaveném trendu budou i nadále pokračovat.


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.