Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Akademické týdny


Datum:

Akademické týdny

Prostřednictvím našich internetových stránek i soukromých dopisů a mejlů jste byli informováni o neutěšené finanční situaci AT, která vyústila v rozhodnutí nepřipravovat 19. ročník AT na Pavlátově louce v klasickém rozsahu i termínu. Následně jsme od řady z Vás dostali vyplněnou anketu s velice zajímavými odpověďmi a povzbudivými slovy. Velmi děkuji všem, kteří odpověděli a pomohli nám vytvořit oporu pro další rozhodnutí.

Občanské sdružení zůstává zachováno. Bohužel celou situaci zkomplikovalo ještě razantní zdražení nájmu kancelářských a skladovacích prostor, které celoročně využíváme. Hledáme proto jiné místo. Budeme připravovat malé akce v obdobném rozsahu jako v minulých letech. Připravíme pobytovou akci menšího rozsahu a zejména s menším množstvím doplňkových služeb (informace zde).

 

Vyhodnocení Vašich odpovědí na anketu bude k dispozici na místě i na našich internetových stránkách. Nejstručněji jej lze shrnout tak, že k nám jezdíte za hodnotným programem pořádaným profesionálně a ve vynikající atmosféře, kterou tvoří jak lidé, tak příroda v okolí. Tuto základní myšlenku máme před očima i při přípravách čehosi, z čeho může vyrůst solidní nová tradice. Zbývá překonat jednu zásadní překážku: Provozovatel lázní žádá zálohu na rezervaci termínu pro minimální počet osob. I my potřebujeme nějakou jistotu do příprav, které musíme rozjet v krátkém termínu na plné obrátky. Sjednal jsem s panem vedoucím, že 10. 2. 2009 složím zálohu ve výši 50 % platby za ubytování a stravu pro 30 osob. To ovšem nemohu udělat, pokud ty závazné přihlášky nebudeme mít ve složce a zálohy na účtu. Proto si Vás dovoluji požádat o důvěru a nákup zajíce v pytli. Ty, kteří se chtějí zúčastnit, prosím o vyplnění přihlášky a odeslání bohužel nevratné zálohy ve výši 50 % platby za pobyt (= strava a ubytování) do 10. 2. 2009. Můžete zálohou zaslat i zbývající platbu za pobyt i program. Ta by Vám v případě neúčasti byla vrácena. Stanete se tak pomocníky při zrození nástupnické akce „Pavlátkovských átéček“. Všem přihlášeným budou po sestavení programu zaslány podrobné informace. Připomínám jen, že pokud se nám do 10. února neshromáždí 30 přihlášek se zálohami, vše výše napsané přestane platit.

           

Vážení a milí příznivci a účastníci AT, závěrem si dovolím vyjádřit přesvědčení, že i tímto nelehkým obdobím projdeme tak, jako leckdy v minulosti ledasčím a naše akce zůstane jedinečnou, kvalitní a svobodnou, ať už bude realizována kdekoliv.

 

Převzato od Jana Kováče, kolektiv členů sdružení a pořadatelů AT.

 


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.