Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Národní ředitel PMD z Nového Zélandu navštíví Česko


Datum:

Národní ředitel PMD z Nového Zélandu navštíví Česko

Ve dnech od 17. do 23. května 2009 navštíví Českou republiku národní ředitel Papežských misijních děl z Nového Zélandu P. Paul Shannahan, S.M.

Jeho pracovní cesta je připravovaná ve spolupráci s národní kanceláří Papežských misijních děl v Česku. Vzhledem k tomu, že i Nový Zéland patří do zemí, kde Papežská misijní díla působí, bude jeho návštěva příležitostí k prohloubení vzájemné spolupráce a výměně zkušeností týkajících se misijní činnosti. P. Shannahan, S.M. byl vysvěcen na kněze před 44 lety a je již 49 let členem misijní kongregace maristů. Příležitost k setkání s ním bude v následujících místech královéhradecké diecéze: - v pondělí 18. května v 18.00 během mše svaté v kostele sv. Mikuláše v Nekoři. Mši svaté bude předcházet modlitba růžence za misie. Po bohoslužbě bude beseda ve farní budově. - v úterý 19. května v 18.00 během mše svaté v kostele sv. Martina v Dolním Újezdě. Po bohoslužbě bude následovat beseda v kostele. Mše svaté bude spolu s hostem z Nového Zélandu sloužit také P. Jiří Šlégr národní ředitel Papežských misijních děl z Česka. Na uvedená setkání jsou všichni srdečně zváni.

Více informací: Papežská misijní díla, 543 51 Špindlerův Mlýn 33, info [at] misijnidila.cz (info[at]misijnidila[dot]cz), www.misijnidila.cz


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.