Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kurz Malá cesta manželů


Z diecéze
Datum:

I manželství se dá studovat...

Srdečně vás zveme k setkáním nad tématy jak milovat v manželství stejným způsobem, jako nás učí milovat Ježíš. Objevujme společně pramen lásky každého manželství, který je mnohdy umlčen a nevyjádřen. Hledejme lásku, která obnovuje a povznáší lidskou skutečnost. 

Rádi bychom vám nabídli cestu, kde se naučíte žasnout nad darem svátosti manželství, a otevře se vám pohled na svátostné manželství jako na velký dar nejen pro vás samotné, ale i pro děti, širší rodinu, církev...

“Velké tajemství”, které manželé obdrželi při uzavření svátostného manželství, často zůstává skryté. Otevře se vám cesta, jak je odkrývat a objevovat každý den.

Malá cesta křesťanských manželů se inspiruje svatou Terezií z Lisieux, způsobem, jakým ona prožívala svou lásku k Ježíši.

Podrobnosti o obsahu Malé cesty křesťanských manželů se dozvíte zde:
https://rodina.kbs.sk/sekcia/iniciativy/pastoracne-prirucky/mala-cesta-krestanskych-manzelov

Nabízíme setkání nad tématy 1x za měsíc, vždy v neděli odpoledne od 14.30 do 18.00 hod. na faře Římskokatolické farnosti ve Vysokém Mýtě.

Témata se budou postupně rozvíjet a vzájemně doplňovat, pokud se ale stane, že na některé nebudete moci přijet, dostanete materiál, který vás setkáním provede.

Termíny:
- rok 2024: 15. 9., 13. 10., 10. 11., 8. 12.
- rok 2025: 12. 1., 9. 2., 9. 3., 27. 4., 11. 5., 8. 6.

Zájemce prosíme, aby se přihlásili a dali vědět, zda jste v situaci, kdy potřebujete zajistit hlídání dětí: tomsicek.stanislav [at] dihk.cz (tomsicek[dot]stanislav[at]dihk[dot]cz), tel.: 732 513 972.

 


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.
Z Vatikánu

Papež František v Singapuru

Papež František se ve čtvrtek 12. září setkal s vedoucími představiteli Singapuru a na závěr dne sloužil slavnostní mši svatou.