Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kurz pro táborové vedoucí


Datum:

Kurz pro táborové vedoucí

Asociace křesťanských sdružení mládeže (AKSM) spolu se Sekcí pro mládež ČBK organizuje kurz pro hlavní vedoucí táborů či jiných prázdninových pobytů pro děti (AKSM je držitelem oprávnění Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro pořádání tohoto školení).

Kurz se koná 4. – 6. dubna 2008 v Praze 4 – Kunraticích, začátek je v pátek v 19 hodin, ukončení v neděli v 16.30 hod. Cena: 350 Kč – zahrnuje ubytování, stravování a studijní materiály (část dotována MŠMT).


Náplní kurzu jsou právní předpisy při práci s dětmi, včetně hygienických předpisů, základy první pomoci, bezpečnostní pravidla činností s dětmi a mládeží, táborové hospodaření a organizační příprava tábora. Kurz je zakončen testem; účastníci dostanou osvědčení.


Přihlášky: do 18. března (nebo do naplnění kapacity kurzu – max. 35 osob) na adresu: Sekce pro mládež ČBK, ing. Marie Světničková, Thákurova 3, 160 00 Praha 6 – Dejvice nebo svetnickova [at] cirkev.cz (svetnickova[at]cirkev[dot]cz). Přihlášeným budou zaslány podrobné informace a studijní materiály.


Další zprávy

Z diecéze, Ze světa

S biskupem Janem o Eucharistickém kongresu v Ekvádoru

Jak prožil kongres a co z něho přináší do naší země?
Česko

Katolický týdeník volně dostupný v digitální verzi

Povodňová situace komplikuje doručování periodika.
Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.