Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Katolická charismatická konference


Datum:

Katolická charismatická konference

Devatenáctý ročník Katolické charismatické konference se bude konat ve dnech 9. až 13. července 2008 v Brně. Hlavní program proběhne v moderním pavilonu F na brněnském výstavišti BVV. Záštitu nad konferencí převzal brněnský biskup Mons. ThLic. Vojtěch Cikrle a také hejtman Jihomoravského kraje Ing. Stanislav Juránek. Program konference tvoří přednášky, adorace, neformální setkání, společná modlitba a bohoslužby. Plakátek s programem si stáhněte zde.

Konference začíná ve středu 9.7.2008 v 19 hodin mší svatou v katedrále na Petrově, po mši je plánována adorace. Ve středu se bude též provádět registrace na konferenci, a to od 12 do 21.30 hodin v pavilónu F v areálu brněnského výstaviště BVV. Pro registraci budete potřebovat variabilní symbol.

 

Při příjezdu na konferenci se hlaste u služby na pokladně u hlavní brány brněnského výstaviště BVV. Tam obdržíte průkaz pro první vstup, případně vjezd a vlastní registrace potom proběhne až v areálu výstaviště v pavilónu F. Pokud se přihlásíte na internetu, bude vám okamžitě po přihlášení průkaz pro první vstup zaslán jako pdf dokument e-mailem, případně po uhrazení parkovného zasláno e-mailem potvrzení, opravňující vás k vjezdu do areálu 4. bránou BVV, která je mezi hotelem Holiday Inn a hotelem Voroněž. Kontaktní e-mail bude proto v přihlášce povinný údaj. Hlavní brána bude sloužit po celou dobu konference pouze jako vstup pro pěší.

 

V dalších dnech se bude konference konat v areálu výstaviště BVV v pavilónu F. Zde bude také probíhat každý den registrace, a to od 8.30 do 17 hodin. Konference bude ukončena mší svatou v neděli v 11 hodin.

 

Pro cestování po Brně můžete používat po celou dobu konání konference MHD zdarma. Vaše konferenční karta slouží jako jízdenka v zónách 100 a 101, tedy i pro všechny programy pátečního večera.

 

Oficiální webové stránky zde.


Další zprávy

Z diecéze, Ze světa

S biskupem Janem o Eucharistickém kongresu v Ekvádoru

Jak prožil kongres a co z něho přináší do naší země?
Česko

Katolický týdeník volně dostupný v digitální verzi

Povodňová situace komplikuje doručování periodika.
Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.