Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pamětní medaile k 700. výročí katedrály Svatého Ducha v Hradci Králové


Datum:

Pamětní medaile k 700. výročí katedrály Svatého Ducha v Hradci Králové

Biskupství královéhradecké spolu s občanským sdružení Katedrála 2008 připravuje vydání pamětních medailí k 700. výročí katedrály Svatého Ducha v Hradci Králové podle návrhu předního českého medailéra prof. Knoblocha (návrh je zveřejněn na webových stránkách organizátora oslav http://www.katedrala2008.cz).

Předpokládáme emisi jen omezeného počtu stříbrných medailí v ceně cca 1550,-Kč a medailí z tombaku v ceně cca 600,-Kč (cena bude upřesněna podle velikosti emise v závislosti na zájmu), rádi bychom však uspokojili všechny, kteří o medaile projeví předem zájem. Prosíme proto správce farností, aby v případě svého zájmu ohlásili požadované druhy a počty medailí nejpozději do 15. května t. r. na adrese Biskupství královéhradecké, Velké nám. 35, 500 03  Hradec králové nebo elektronickou poštou na adrese doskocil [at] diecezehk.cz (doskocil[at]diecezehk[dot]cz) nebo katedrala2008 [at] seznam.cz (katedrala2008[at]seznam[dot]cz).

Ing. Jana Doskočil, vedoucí odboru správy majetku Biskupství královéhradeckého a předseda občanského sdružení Katedrála 2008


Další zprávy

Z diecéze, Ze světa

S biskupem Janem o Eucharistickém kongresu v Ekvádoru

Jak prožil kongres a co z něho přináší do naší země?
Česko

Katolický týdeník volně dostupný v digitální verzi

Povodňová situace komplikuje doručování periodika.
Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.