Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ptejte se ředitele Radia Proglas


Datum:

Ptejte se ředitele Radia Proglas

Prvním hostem on-line rozhovoru na stránkách Tiskového střediska České biskupské konference bude v pondělí 9.6. od 13.00 do 14.00 hodin P. Martin Holík, ředitel Radia Proglas. Odpovídat bude na dotazy týkající se křesťanských médií v naší zemi.

Praha: Novou službu Tiskového střediska České biskupské konference – tematické on-line rozhovory – otevře v pondělí 9.6.2008 první host našeho webu, ředitel Radia Proglas P. Martin Holík. Rozhovor bude probíhat od 13.00 do 14.00 hodin, otázky však můžete zasílat již nyní. Na stejné stránce se také můžete dozvědět více o tématu a hostovi. Příjem dotazů zaslaných předem bude ukončen v neděli 8.6. ve 14.00 hodin, další otázky pak můžete pokládat v průběhu hodinového rozhovoru.

Při vyplňování formuláře s dotazem uveďte prosím své jméno a e-mail, na který vám přijde potvrzení dotazu. Můžete požádat i o připomenutí rozhovoru několik dní předem. Délka dotazu je omezena počtem 700 znaků prostého textu, do kterého nelze vkládat obrázky či odkazy. Nezapomeňte také opsat čtyřznakový bezpečnostní kód, který slouží jako ochrana proti zneužívání formulářů a bez kterého váš dotaz nebude odeslán.

Více pod odkazem http://tisk.cirkev.cz/z-domova/ptejte-se-reditele-radia-proglas.html


Další zprávy

Z diecéze, Ze světa

S biskupem Janem o Eucharistickém kongresu v Ekvádoru

Jak prožil kongres a co z něho přináší do naší země?
Česko

Katolický týdeník volně dostupný v digitální verzi

Povodňová situace komplikuje doručování periodika.
Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.