Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Chcete se dozvědět více o církevním životě u nás a ve světě?


Datum:

Chcete se dozvědět více o církevním životě u nás a ve světě?

Tiskové středisko České biskupské konference (TS ČBK) informuje na svých webových stránkách www.cirkev.cz o aktuálním dění v církvi doma i ve světě. Nabízí též české překlady dokumentů papeže, Svatého stolce i oficiální dokumenty ČBK. Kromě toho upozorňuje na zajímavé akce, přednášky, pořady v médiích či knihy. Vedle českého servisu zajišťuje i anglické zpravodajství – výběr důležitých zpráv z domova i ze světa.

Od začátku června 2008 se na těchto stránkách budou objevovat také rozhovory on-line s významnými osobnostmi církevního života s možností zapojení se do těchto rozhovorů.

 

Svým čtenářům vycházíme vstříc a upozornění na všechny zprávy jim zasíláme do e mailových schránek. Každý pracovní den ráno a odpoledne obdrží zájemci elektronickou poštou krátké anotace všech nových článků. Tato služba je poskytována zdarma, je možné ji kdykoliv zrušit. Tiskové středisko ČBK zaručuje, že e-mailové adresy svých čtenářů nikde nezveřejní ani nepoužije k jinému účelu než k zasílání zpravodaje. Zároveň během dopoledne zasíláme výběr článků z církevních témat, které vycházejí v různých médiích (monitoring médií).

 

Jak je možné si tuto službu objednat? Je to jednoduché – stačí poslat zprávu na adresu tisk [at] cirkev.cz (tisk[at]cirkev[dot]cz) a napsat, o kterou z jazykových verzí máte zájem – českou či anglickou – a my vás mezi odběratele našeho zpravodaje rádi zařadíme.

 

Prostřednictvím našeho zpravodajství budete mít okamžitý a bezplatný přístup ke zpravodajství o životě církve v naší zemi i v zahraničí přímo ve své e-mailové schránce a nic důležitého vám již neunikne.

 

Těší nás váš zájem o naši práci a děkujeme i za názory a připomínky. Díky nim má naše práce smysl.


Další zprávy

Z diecéze, Ze světa

S biskupem Janem o Eucharistickém kongresu v Ekvádoru

Jak prožil kongres a co z něho přináší do naší země?
Česko

Katolický týdeník volně dostupný v digitální verzi

Povodňová situace komplikuje doručování periodika.
Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.